AceOffSpades

Vegasautomaten nytt spelsystem 2019

Vegas är den enda lagliga spelautomaten som får finnas i offentliga miljöer som restauranger och pubar. Det är statliga AB Svenska Spel som har ensamrätt att ställa ut dessa spelautomater, och nu är det dags att byta ut samtliga Vegasautomater som finns på cirka 1 500 restauranger runt om i Sverige.

De nya Vegasautomaterna har helt nya spelsystem och är de modernaste som finns i sitt slag. Det räcker inte längre med en skärm att spela på, de nya Vegasautomaterna har hela tre skärmar. Dessutom, för att öka bekvämligheten och spelupplevelsen, är de nya spelen försedda med hörlursuttag och en USB-kontakt för mobilen.

Vegasautomaterna hade från början bara videopoker men de moderna masikerna är snarare ett heltäckande casino med mängder av olika kortspel men också en hel del slots.

Logga in med BankID

Du kommer att upptäcka att det blivit mycket enklare att logga in på Vegas. Nu kommer du nämligen kunna använda dig av ditt BankID och personnummer. Det är av den anledningen som Vegas har tre skärmar, den nedersta skärmen syns inte ut över hela lokalen, då det är här dina personliga uppgifter finns.

Du kan fortfarande spela med pengar genom att mata in sedlar i Vegasautomaten, men Vegas planerar för ett kontantlöst system av säkerhetsskäl. Senare kommer det att gå att ladda ditt spelkonto med hjälp av Swish. För att minska risken att du spelar för mycket kan du enkelt sätta spelgränser per dag, per vecka och månad.

Favoriter i repris

Vad händer då med spelen i Vegasautomaterna? Jo, det blir lite nytt och lite gammalt. Vid utsättningen finns det 38 olika spel där en favorit, Treasure Trek, hänger med till nya Vegas tillsammans med andra populära spel. De senaste spelen Karneval och Golden Jungle kommer säkert att få sällskap av flera nya spel.

Att spela på Vegas ska vara roligt och underhållande, det ska pirra lite i magen då hjulen snurrar. Det är inte meningen att du ska spela för att vinna jättevinster, utan bara som underhållning. Då är det bra att veta hur spelen fungerar. Därför har Vegas skapat en spelskola till din hjälp.