AceOffSpades

Jokermode på Vera John

Jag spelade på Vera John och såg deras rekommenderade slot The Dark Joker Rises. Så självklart tänkte jag att det var en bra idé att spela den. I ärlighetens namn? En ganska tråkig slot. Det hade varit en succéslot om den kom för tre år sedan. Men nu är vi framme i år 2015 och då duger det inte med en bra slot. Den måste vara fantastisk.

jokermode

Men jag tyckte ändå att det var värt att skriva om The Dark Joker Rises för den har ett boostat läge. The Dark Joker Rises är en uppföljare från Yggdrasil Gaming som gjorde sloten Jokerizer för något år sedan. Så det är mer eller mindre samma slot, fast med lite mer kryddat. I screenshoten ovan har jag lyckats fånga sloten när de kommit in i sitt boostade läge. Du ser den där lysande jokern längst ned? Den är värdefull och kan ge dig en megavinst.

Jag tycker att Yggdrasil Gaming gör rätt trista spel. Det är lite tråkigt att säga om den svenska uppstickaren, men så är det när man är i en sådan superkonkurrensutsatt bransch. Men prova för all del att spela något av deras spel själv. Jag tipsar om att köra urprungssloten Jokerizer först och därefter The Dark Joker Rises.