AceOffSpades

Djungel Janne

Jag har börjat spela Djungel Janne på jackpotjoy. Det är en förbannat lustig slot tycker jag.  Som jackpotjoy skriver själva så är Djunge Janne en kaskadslot där symbolerna kommer att försvinna och därefter ge plats till en annan symbol. Den allra främsta sloten när det kommer till detta är helt klart Gonzos Quest. Gonzo blev en riktig milstolpe i slotsvärlden när den introducerades. Stenarna som utgjorde spelplanen exploderade och det såg riktigt coolt ut. Det blev en sabla populär slot, mycket tack var det enkla kaskad-tricket. Men nu avhandlas Djungel Janne. Djungel Janne är en lekfullare slot än många andra. Den har ett schysst tecknat tema som går hem hos mig.

Jag som är en bonuskulle gillar också att det finns en bonus inbakad i Djungel Jannes slot. Djungel Janne kommer att ta en liten armsträckare i djungelns träd och göra en massa olika grejer för att sno åt sin pengar till spelaren. Det är faktiskt mycket underhållande. Bonusläget kommer att triggas efter fyra kaskader på raken.

Jag vill ge Djungel Janne en solid 3.5 i en 5-gradig skala. För att komma upp till en nummer 5 så krävs ännu mer underhållning. Men jag tycker absolut att du ska prova Djungel Janne om du inte redan gjort det.

Sedan får jag också ge en liten bonuspoäng för namnet Djungel Janne. Det är ett kul namn. För övrigt fick Djungel Janne mig att tänka på en riktigt bra låt, I wanna be like you. Det är en kille som kallar sig Isto på Youtube som gjort den bästa inspelningen av låter som jag någonsin hört. Jag lovar dig, du kommer bli glad av att lyssna på Istos version av I wanna be like you. Lyssna på den och dra och spela Djungel Janne. Upp med volymen på youtube och stäng av ljudet på Djungel Janne ett tag (så de inte överlappar). Du kommer garanterat komma i stämning.